O spoločnosti


História tradičnej viedenskej pekárne Ankerbrot je ojedinelým spôsobom prepojená so samotnou históriou mesta. Založili ju v roku 1891 v mestskej štvrti Favoriten bratia Mendelovci. Samotný názov ANKER pochádza z nemeckého prekladu slova „kotva“ a symbolizuje dôveryhodnosť. V minulosti bol tento názov ako punc kvality vyrážaný aj do samotných pekárenských produktov ANKER.

Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
 

Kvalita ako najvyšší princíp

Web_O nás


 

"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120  rokmi.


Tradícia spätá s inováciou

xsidebar_newproducts.jpg.pagespeed.ic.4H1r2ghnkr

V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.